Sunday, October 14, 2012

About me - Kõige ESIMENE postitus

Hellooo,
Kes ma olen?  Kust ma tulen?  Milleks blogi?
Nimeks on Ingel Kutsar, 20-aastane (Paljude jaoks kindlasti ei tundu minu eesnimi kohe usutav). Sündinud olen Saaremaal, kus elasin 7 aastat ning edasi kolisin Tartusse ja lõpuks Tallinnasse.
Hetkel elangi Tallinnas juba viimased 11 aastat.
 Kunstiga olen tegelenud / seotud olnud päris pikalt. Mõned aastat tagasi oli huvi 
kohe vägaväga suur. Ülekõige jumaldan maalimist. Ajapikku avastasin, et tegelikult on 
mood ja kunst väga tihedalt seotud. Kirg ilusate riiete vastu on alati olnud. Riided on alati väga olulist ja tähendusväärset rolli mänginud minu elus. Ma leian,et need ei ole pelgalt suvalised riidejupid, mida selga panna, vaid väljendusviis. Õmblemise ja riiete ümbertegemisega alustasin põhikooli lõpupoole. Niisiis olen vaikselt ise püüdnud pusida ja endale meelepäraseid riideid õmmelda,kuna tihtipeale ei leia poest täpselt seda mida tahaksid või on väga kõrgelt üle hinnatud. Minu puhul on nii,et kui mingisugune idee pähe turgatab, mida väga tahaksin (olgu selleks kaelakeed,sõrmused,vööd,kotid) nuputan mooduse, kuidas see valmis teostada. 
Milleks blogi? Kuna blogi maailma olen jälginud juba mitmeid aastaid, ostustasin,et nüüd oleks õige hetk ka ise siia astuda. Pisikene soov on alati olnud aga vist on julgusest puudu jäänud. Siia blogisse hakkan postitama kõiksugu DIY projekte,mis olen teinud/kavatsen teha, õmmeldud riideid, insipeerivaid pilte ning tegemisi ja toimetamisi oma elust. 

2 comments:

  1. great photos! Beuatifull red lips :)


    http://eva-style.blogspot.com/

    ReplyDelete