Monday, May 13, 2013

Mary Kay - Satin body kehahooldus sari

Natukene iluteemalist juttu ka korraks. Avastasin enda jaoks ülimalt hea kehahooldus sarja.
Nimelt on selleks selline USA firma nagu MARY KAY. Ma ei tea kui paljud teist sellest kuulnud on või kokku puutunud aga mina avastasin selle esimest korda umbes 4 aastat tagasi, ühe töökoha kaudu. Meile tuli sinna üks naine, terve suure kuhja toodetega, ja tegi tutvustusi (enamasti kosmeetikast). Siis mulle see eriti huvi ei pakkunud, KUID avastasin kõigekõige parema kosmeetikakoti, mis ka minuga koju kaasa tuli :)
Panen pildid ka allapoole sellest!
Üldjuhul on Mary Kay'l  sama süsteem nagu Avonil jms firmadel. On olemas naised, kes on nö vahendajad ja tutvustavad tooteid ning annavad prooviks.
Ma leidsin ka nende kodulehe, kust saab tellida (aga seal hinnad kallimad natukene)
Igatahes, kuskil kuu aega tagasi pakkus mu emale üks tuttav seda Satin body kehahooldus sarja prooviks.
Kokku 4 pudelit:
1. SatinBody buffing cream 
2. SatinBody hydrating cream
3.SatinBody 2-in-1 body wash/ shave
4. TimewiseBody Targeted-Action Toning Lotion
(Seda kasutas ema mul, sest on pinguldava toimega ja just vanemale nahale mõeldud, ja samu jäi vägaväga rahule)
Ühe toote hind oli kuskil 11 eurot

Ja ma pean ausalt ütlema, et VAU. Ma muidu üldiselt ei pööra eriliselt suurt tähelepanu kehakreemidele, peaasi,et paksema koostisega oleks ning dušigeelide puhul sobivad üldse päris vähesed (ärritavad nahka) ning kehakoorijate suur fänn ka pole olnud kuna paljudega hakkab nahk kipitama või on lihtsalt ebameeldiv.


Aga no see kehakreem ja dušigeel/raseerimisgeel on lihtsalt imelised ja nii siledalt pehmeks teevad naha, et lausa ulme!! Ja kuidagi see sile nahk püsib kauem kui teiste kreemide puhul. Ma juba kord olen selline inimene, et kui millestki vaimustusse satun siis kiidan taevani ja räägin igaühele :D
Ega ma muidugi kõigile ei julge seda soovitada aga vähemalt mulle see sari tõesti meeldib ja sobib ning ausaltöeldes ega enam midagi muud väga kasutada ei tahagi :)

Siin aga on see supersuper meigikott
(Loomulikult ma igapäevaselt seda suurt kompsu kaasas ei kanna)
Natukene veider pilt aga selline see kott igatahes on lahti tehes. 4 erinevat väikest kotikest, mis krõpsuga ära käivad ja on vägagi mahukad. Samuti on ka riputuskonks olemas.

No comments:

Post a Comment