Saturday, May 11, 2013

NEW - Zara high heels

Vot sellised uskumatud iludused leidsin endale Zarast. Napilt enne poe kinnipanekut mõtlesin, et teen kiire tiiru ja opstii..järsku avastasin need imelised - proovisin jalga ja korras! Mul pole ammu juba niiniii head  5-minutilist ostu olnud.
Nagu näha siis musta ja kulla kombo ei ole endiselt kuhugi kadunud

5 comments:

 1. oehhh, ma olen neid imetlenud juba ammu, Nii lihtsad, kuid samas nii kaunid :)

  ReplyDelete
 2. Oiijummel, need on lihtsalt nii minu lemmikud!! Proovisin ka neid siin zaras jne.. aga mulle endale oleks need perfektsed kui ninaots kinni oleks.. kuna hind on ka mitte mõõdaminnes just :D siis jätsingi need sinnapaika. Aga kade olen ikkagi! heh :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kui ma kodus neid igakord endal vaatan, olen ikka sama vaimustuses kui esimest korda poes nägin:D
   hehe :)

   Delete