Tuesday, July 23, 2013

Lemmik ilutooted

Vahepeal natukene ilujuttu ka
Mõtlesin teha väikese ülevaate oma lemmik ilutoodetest, milleta kohe üldse kuidagi ei saa, ja mis juba pikemat aega on mind truult teeninud + 1 hiljutine superavastus. Ütlen juba ette ära, et ega siit ei tule nüüd korvitäis asju ja raamatu pikkuseid arvustusi, vaid ikka üksikud pärlid, mis imehästi toimivad (vähemalt minu jaoks)

Kõigepealt siis
1. ARTDECO Fixing Powder - see on küll asi, mida ma olen juba mitu aastat kasutanud ja igakord uuesti ja uuesti ostan. See on nö läbipaistev puuder, mis kinnitab meigi ja eriti hästi aitab näo läikimise vastu (mis oli kunagi mul põhimure ja miski ei aidanud). Ja ütlen ausalt,et tänu sellele püsib meik väga kaua peal! Näiteks teen hommikul kell 7 meigi ja püsib kuni hilise õhtuni. See on toode, mida kahe käega soovitan!
2. Bourjois 1 2 3 PERFECT jumestuskreem - Selle imetegija avastasin alles hiljuti (hetkel vist 2 pudel) ja VAU. Julgen öelda, et see on elus esimene jumestuskreem, mis tõesti igatepidi sobib ja ongi perfektne. See on mõeldud rasusele nahatüübile, jätab näo ilusasti matiks(aga mitte liiga, vaid täpselt see õige) ja püsib ka minumeelest kuidagi eriti kaua ja hästi. Kuna jumestuskreem on selline, mis igaühele puhtalt soovituse päras t ei pruugi sobida siis tasub enne proovida poes või küsida testrit :)
3. OLAY näokreem - Sellest ma vist olen juba kunagi midagi rääkinud ja samuti soovitanud ning olen seda juba päris pikalt kasutanud ja kindlasti kasutan ka edasi! Minu näonahale sobib see superhästi, niisutab täpselt piisavalt ära enne meigi tegemist ja kuidagi ühtlasem ja ilusam tulemus jääb.
Ja viimased kaks:
1. Wet'n' Wild Brow Kit - Ma olen aja jooksul oi kui paljusid kulmupliiatseid ja asjandusi kasutanud ja igasuguseid imesüsteeme leiutanud, et seda head ja õiget tooni saada  aga see siin on küll parim nii toonide kui ja püsivuse poolest (Tavaliselt ma tupsutan selle artdeco puudriga kulmud ka kergelt üle, et veel kauem ja paremini püsiks). Sellel on 2 tooni- heledam ja tumedam + kulmuvaha ka nii,et superhästi saab heledamat loomulikku kulmu kui ka tugevama meigi puhul natuken tumedama tulemuse. Nagu näha siis see ei näe mul kõige uuem välja :D aga see tähenab seda, et on kaua vastu pidanud ja mind hästi teeninud!
2. LUMENE Eyebrow Shaping wax-  Seda toodet vist teab igaüks ja ma usun,et see isegi ei vaja tutvustamist. Samuti olen seda juba oi kui kaua ostnud ja superhea!

9 comments:

 1. Kus kohast ARTDECO Fixing Powderit osta saaks ja palju maksab? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina olen seda alati saanud I.L.U poest ja maksab kas natukene alla 10 euro või natukene üle selle :)

   Delete
 2. Ja kust Olay näokreemi saab soetada ning samuti kui palju maksab? :) (*mulle meeldivad lühikesed arvustused! kiidan!)

  http://onnelemb.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olay näokreemi olen saanud Ideaalkosmeetikast ja I.L.U poest ja hind umbes 7-8 eurot vist :D see kõik oleneb, kas on soodukad või mitte
   Aitäh! :)

   Delete
 3. Mis põsepuna sa muidu kasutad? :)
  Ja siis veel uuriks mis on see hästi ilus loomuliku tooniga huulevärv, näiteks nagu siin http://4.bp.blogspot.com/-aNDYCcN_Ouw/UZom9mDs9RI/AAAAAAAAB1s/9-JgWSmKTrw/s1600/x5.JPG

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kasutan Bourjois Paris põsepuna, tooni hetkel ei mäletagi..see on samuti vägaväga kaua mul olnud ja otsa ei saa kuidagi :D
   Kusjuures seda küsimust on väga paljud üldeüldiselt küsinud ja ka,et kas teen huulepliiatsiga endal kuidagi.. vastus on ei, ma ei kasutagi midagi. Nii palju kui meiki tehes jumestuskreem kergelt huultele jääb ja siis lõpus panen vaseliini ja ongi kõik :)

   Delete
  2. Just tunduski nagu huulepliiatsiga tehtud, aga kui ei, siis on sul küll huulejoone ja -värviga vedanud :D
   Aitäh vastuse eest! :)

   Delete
 4. See kinnitav puuder on mul meigikohvris olemas ja tean, et sellega saavad mu kliendid kauapüsiva jumestuse. Tõesti super toode. Aga nüüd hakkas mulle see jumestuskreem ka huvi pakkuma, peaks millalgi proovima (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma olin algul kohe täitsa üllatunud,et see tõesti toimib ja hind ei ole ka üldse kallis ja nüüd niinii rahul ja ilma selleta kohe üldse ei saa!
   Kindlasti proovi :)

   Delete