Sunday, July 21, 2013

Minu esimene hommikumantel..

Mõned päevad tagasi õmblesin oma täitsa esimese hommikumantli 
Ma olen juba oioiii kui pikka aega endale ühte ilusat hommikumantlit tahtnud. Jah, okei mul see mõnus paks hommikumantel olemas millega on hea soe ja suvel liigagi soe. Aga siiski on ju vaja seda ilusat ja õhulist, eks! Kui nüüd ausalt öelda, siis ega poodides väga suurt valikut ei olegi ,mis hinna poolest oleks mõistlik või siis kui midagi leida, on see liiga lühike või pikk.   Ja pealegist on see lõikeliselt imelihtne, lihtsalt vaja ilus ja hea riie leida ning korras.
Riide sain Kangadzunglist, mis MUIDEKS on nüüd avatud Kaubamaja 0.korrusel (Kohe trollipeatuse vastas) ja juuli lõpuni on seal -50% soodus. Kindlasti tasub sealt praegu läbi minna ja hea diiliga kangad varuda! 
Hommikumantli värvivalik vist ei tule kohe üldse üllatusena, kuna ma olen teada-tuntud musta  austaja (mitte,et ma sünge inimene oleks, täitsa vastupidi kohe)
Aga jah, et see liiga tavaline välja ei näeks, panin natukene ilusat pitsi ka.
Minu meelest näeb see kohe palju naiselikum ja ilusam välja või vähemalt mina tunnen end sellisena kui kodus ringi tuuseldan 

5 comments:

 1. Sa oled nii kena! Hommikumantel ka täpselt minu maitse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ma tänan! :)
   Super, mulle tundub,et see ühtib paljude maitsega ja peaks äkki tellimusi hakkama tegema kunagi :D

   Delete
 2. Kust seda lõiget saaks? Väga ilus:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina võtsin lõike 12/2008 Burdast aga ma usun,et saab mingitest teistest ka või siis otsida netist mõni õpetus :)
   Aitäh!

   Delete