Thursday, August 29, 2013

STILIST.EE - Jälle kooli

Mõni aeg tagasi kirjutas mulle Getri, Stilist.ee' st ning pakkus mulle võimalust teha väike soovituse stiilis artikkel,  mida kanda esimesel koolipäeval. Loomulikult olin ma nõus ja hakkasin ideid kokku koguma.
 Nüüd siis saategi lugeda pisikesi näpunäiteid ja vaadata kollaaže, mis selle puhuks valmis tegin. Kuna esimene koolipäev on kohe-kohe käes siis ma loodan, et nendest kollaažidest ja kommentaaridest oli abi ja tekkis ideid, mida sel päeval selga panna! :)

Lugeda saate seda  SIIT
3 comments:

 1. kas ehk tead nende kummikute brändi öelda? Tänud

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ikka
   http://www.polyvore.com/givenchy_black_matte_patent_rubber/thing?context_id=94207393&context_type=collection&id=88479556

   Delete
 2. Ei paneks kohe mitte midagi siit selga...ainult see rohekas-kirju kleit on ilus...

  ReplyDelete