Sunday, September 15, 2013

DÄV Equestrian / H&M

Reedel jõudis minuni oiii, kui kaua oodatud/tahetud kummikupaar! 
See suvi pidasin ma küll ühte korralikku kummikujahti ja vahepeal tundus,et päris lootusetu ongi leida kuskilt poest/netist midagi ilusat ja natukene erilisemat, KUID ühel päeval tuli mulle meelde minna sellisele leheküljele nagu www.laskallab.ee - ja seal nad olidki... õigemingi oli seal minu praeguste kummikute lihtsustatud variant. Kirjutasin kohe neile ja uurisin lähemalt mis ja kuidas ja siis tutvustatigi mulle seda uut ja superilusat mudelit, mis varstiiivarsti nendeni pidi jõudma! No need kummiksaapad olid lihtsalt IMELISED! 
Nii,et kui keegi peaks ka endale sealt kummikud leidma ja tahaks rohkem täpsemat ja põhjalikumat infot/soovitusi, kindlasti kirjutage neile, väga armsad ja abivalmis!

Tadaaaaaaa..... Minu kõige ilusamad kummikud!


Ja eriti suur + on veel see,et nendel on imepehme karv sees, mis hoiab ilusti jalad soojas!
(Tugevaid miinuskraade need ei kannata)
Mu vaimustus on juba liigagi suur ja ma ei suuda end vaos ka hoida  ja vahepeal ma kordangi endale, et " Ingel, need on kõigest kummikud" ... :D

Kui kellegil tekkis huvi siis neid saab tellida SIIT


Ja täitsa plaanimata tulid minuga H&M'st koju kaasa sellised armsakesed

5 comments:

 1. Ohsa!! Kummikud on küll imelised!

  ReplyDelete
 2. Mul on ka voodriga dävid. Jaheda ilmaga super, aga vahest tahaks soojema ilmaga kanda vòi pikemalt siseruumides, aga ei saa- jalad hakkavad higistama...:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul ongi praegu sama probleem,et õues ei olegi nii külm aga tahaks juba ringi tatsuda nendega :D

   Delete
 3. Ma olen aastaid vaid kerge kontsaga, ratsasaapaid meenutavaid kummikuid külmast suvest kuni esimeste külmadeni kandud. Kummikud on Eestis täiesti asendamatud. Nahast saapad rikub Tallinnas sool kohe ära ja nii mul on kodus kaks-kolm paari kummikuid, kõik Amazonist tellitud. Sul väga hea valik!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, nõustun täielikult, et täitsa asendamatud! + saab väga hästi sobitada erinevate riietustega ja ratsasaapa stiil on lihtsalt lemmik olnud juba pikka aega ja ilmselt nii jääbki..
   Aitäh :)

   Delete