Saturday, September 28, 2013

Eesti esimene blogijate üritus!

Nonii.. lõpuks tuleb ka minu poolt see postitus ära, mida väga paljud blogid juba on jõudnud kajastada. 19. September toimus Eesti esimene blogijate üritus. Ma ütlen ausalt, et ma olin kohe heas mõttes šokis kui selline kutse tuli. Arvestades seda, et mu blogi pole veel isegi aastane ja juba nii palju vaatamisi ja tunnustust. Supersuper suur aitäh kõigile, kes siin käivad!! :)

Aga natukene siis üritusest: See toimus ühes mõnusas vanalinna vintage poes nimega Oh So retro. Peakorraldajateks olid meie armsad ja imelised ilublogijad Grete ja Liina ning samuti
ka Oh So Retro omanik Annika. Super VAU, et sellise ürituse korraldamise ette võtsite ja ära tegite! Kutsutud oli parimad/silmapaistvamad Eesti ilu-, elustiili - ja moeblogijad. 
Üritus ise oli väga tore ja loodetavasti tuleb varsti veel miskit sellelaadset :)

Aga siin on mõned pildid, mis erinevatest blogidest välja noppisin
 Imearmsad Grete & Liina  & Annika
Ja loomulikult läksid kõik koju ühe mõnusa kotikesega, mille sisu oli oiii, kui hea!4 comments:

 1. Jeii, suur aitäh postituse eest :) Ma ei väsi kordamast, kui palju ma imetlen su ilu, sõbralikkust ja üleüldist toredust, mille osaks olen siiani saanud :) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi isssand, kui armsake Sa ikka suudad olla! :)

   Delete
 2. Tere Ingel! :) Olen jälginud su blogi juba mõnda aega ja mõtlesin, et võibolla sa tahad ka minu blogi tsekkida ( http://stiilistaar.blogspot.com/ ) See on uus ja vajab kindlasti tööd ning aega :) Ole tubli!
  - Helen

  ReplyDelete