Monday, September 16, 2013

Max&CO sügis-talvise kollektsiooni showroom

Eelmisel reedel käisin ühel armsal moehommikul. Nimelt oli tegu Max&CO sügis-talvise kollektsiooni esitlusega, mis toimus nende esinduspoes (Pärnu mnt. 12). Mul on super heameel, et sellisele toredale üritusele olin kutsutud, eriti arvestades seda, et üritus oli kinnine ning teatud arv inimesi ainult- Aitäh! Õnneks nägin ka seal armsat Sandra't kellega sai juttu räägitud ning pilte tehtud.
Igatahes on Max&CO. (http://www.maxandco.com/)  maailmakuulus Itaalia rõivabränd, mis pakub tõesti kõrgkvaliteetseid rõivaid (sellest ka tingitud kõrgem hinnaklass)  ning samuti on Eestis Baltimaade esimene kauplus.
Aga ma usun,et pilte sellest mõnusast hommikust on põnevam vaadata  :)
Kui mõnikord aega peaks olema siis tasub kindlasti sisse piiluda


Mulle kohe hirmsasti meeldis selle poe kujundus- nii mõnusalt valgusküllane ja avar ning toodete paigutus oli minu jaoks kõige lemmikum. Kui hoolikamalt vaadata siis piltidelt saab näha neid läbipaistvaid laest tulevaid laaste. Oi, kuidas mulle meeldiks igas poes niimoodi ringi käia, kus tooted on ilusasti üksikult paigutatud...või siis võiks nii lausa oma koduses garderoobis olla nii.. kas poleks mitte vägev! :)

Kohe eriti meeldisid mulle äärmiste modellide jalanõud ning mantlid


See mantel sai kindlasti lemmikutiitli minu poolt!
Ja niiii imeliselt pehme karv oli käistel. Sellise mantliga käiks küll väga uhkelt linnapeal ringi

Ja nii armsad kingakesed!Nii mõnedki asjad oleks sealt heameelega endaga koju kaasa toonud


No comments:

Post a Comment