Sunday, February 16, 2014

HETKE LEMMIKUD | ilutooted


Kuna ma pidevalt katsetan uusi tooteid ja uurin ringi igalpool youtubes, mis on hea ja mis mitte siis mõtlesin jagada minu hetke kõige kõige lemmikumaid ilutooteid ning mida ma kohe kindlasti teistele ka soovitaks! Ma olen alati olnud suur meigi ja ilutoodete fänn ning ikka ja alati otsin seda 'kõige kõige paremat, mis jätaks perfektse tulemuse. Mõnikord mul ongi tunne, et ajan taga mingisugust võimatutu perfektsust... :D Aga see selleks.


Sügisest saati olen ma üritanud leida neid 'õiged' näopuhastus-ja hooldusvahendeid ja vahepeal muutus olukord täitsa masendavaks. Ükskõik millist uut asja proovisin, tegi see näonaha aina hullemaks ja hullemaks. Kunagi kasutasin neid päris kangeid apteegi näohooldus sarju, mis kuivatasid ikka korralikult nahka aga enam-vähem aitasid. Näohooldusega ongi selline keerukas lugu, et mis ühele sobib (isegi kui sama nahatüüp) siis teisele võib täielikku katastroofi tekitada.
Aga NÜÜD otsustasin esimest korda proovida meie oma JOIK'i sarja.
1. JOIK Sügavpuhastav näoõli - 100% looduslik ja kõikidele nahatüüpidele. Ja noo VAU... Ma poleks kunagi uskunud,et pärast näopesu võib nahk niii nii siidine ja pehme olla ning ei kisu kuskilt. Ripsmetušši võtan ma siiski maha silmameigi eemaldajaga ja ülejäänud kõik sügavpuhastava õliga. Kaasa tuleb ka väike käsn, millega nägu puhtaks pesta. Kuna mul on ikkagist väga tundlik näonahk siis on plaan see välja vahetada Konjac sponge for sensitive skin vastu, mida müüakse Kaubamajas. Mul on probleemne ja rasune näonahk ja see õli on TÕESTI HEA. Üleüldse ma ei soovitaks valida neid tooteid, mis on spetsiaalselt mõeldud ainult rasusele nahale, sest need on tavaliselt nii kanged ja kuivatavad korralikult nahka.
2. JOIK Toniseeriv näovesi - Alkoholivaba näovesi astelpajuõli ja aaloega Ma ütles, et perfektne kombo koos näopuhastusõliga. Jätab väga mõnusa pehme tunde ja rahustab nahka.
Ja kõige suurem pluss nende 2 toote puhul on hind. Õli maksis kaubamajas ainult  6,80 € ja toonik 6€ .


Külmemal ajal on täielikult asendamatu huulekoorija. 
1. LUSH Santa's Lip Scrub - cola flavoured Selle ostsin enne jõule ja no niiii mõnusa lõhna/maitsega ja teeb ilusasti oma töö ära. Sellest väiksest potsikust jagu väga väga pikaks ajaks ja maksis alla 10 euro
2. Kiehl's midnight recovery concentrate - Nonii.. jutud käivad, et see pidi täielik võluseerum olema jaa nii uskumatu kui see ka ei tundu, siis see tõesti toimib! (Ma oleks nagu TopShopi reklaamis praegu :D) Küll aga mainin kõigepealt ära, et kui sul on juba puhas ja probleemivaba nahk siis ilmselt pole mõtet seda proovida. Aga kuna minu näonahk on kaugel normaalsusest siis mulle sobib see superhästi. Kuna see seerum on ise päris krõbeda hinnaga (väike pudel ~ 40 € ja suur ~ 60€) siis tasub alustada testrist. Üleöö need imed juhtuma ei hakka aga mina näiteks märkasin esimesi muutusi kuskil 4-5 päeva pärast esimest kasutamist. See rahustab nahka ja minul näiteks ei ole tekkinud enam üldse neid hirmsaid põletilikulisi punne, mis kuidagi ära ei kao ja koledad jäljed maha jätavad. PLUSS nahk on pärast nii pehme ja siidine ning jumestuskreem jääb ka minumeelest paremini peale. Ma võikski pikalt seletama jääda, kui vaimustuses ma olen ja kuidas see tõesti on mu näonahka paremaks teinud. Aga jällegist, kõigile toimib erinevalt ja ma pead ei anna, et just Sulle see sobib... Igatahes kindlasti proovida testrit ning siis vaadata edasi :)


Ja viimaks minu kõige asendamatud hetkel
1. MAC Soft &Gentle Mineralize skinfinish highlighter See annab täpselt selle perfektse lõpptulemuse, mis lööb näo särama ja on niivõrd ilus nahal! Uuuh.. ilma selleta ma ei lahkuga enam kodust :D
2. Too Faced chocolate soleil bronzing powder -  ühtegi nii head matti päikesepuudrit ma küll ei  ole leidnud. Väga hea pigmendiga ning super hajutatav. Jällegist täiesti asendamatu kontuurimisel ja kerge jume lisamisel. Ütleks,et see on seda hinda väärt ja kulub vähe korraga.Ja pakendist ma ei hakka isegi rääkima, kui ilus see on... Enne seda proovisin Rimmeli matti päikesepuudrit, mis oli päris odav ja pidi olema ka väga hea võrreldes kallimate brändidega. Aga kus sa sellega, see oli igatepidi halb. Alates väga nõrgast pigmendist, ebaloomulikust toonist ja lõpetades imeliku lõhnaga.
3. Sigma Flat kabuki F80- jumestuskreemi pintsel nii kui ma selle pintsli tellisin ja olin kasutanud paar korda, mõtlesin kohe, et kuidas ma üldse enne ilma selleta hakkama sain?! Nii kiirelt ja lihtsalt saab super tulemuse. Täpselt selle ühtlase ja perfektse katvuse, mida ma pidevalt taga ajan. Igatepidi on hinda väärt ja soovitan proovida kõigil, kel vähegi võimalik ja huvi on!Tellisin selle naturaalkosmeetika lehelt.

Huuh, see tuli küll nüüd väga pikk postitus aga ma loodan, et oli kasulik ja mõni avastas uusi tooteid enda jaoks! Kui teile meeldivad sellised postitused siis andke märkku, üritan hakata tihedamini tegema :)


9 comments:

 1. JOIKi näovesi on ka minu lemmik! Eelmisel korral jätsin näoõli ostmata, kuid tundub, et ma parandan selle vea :)

  ReplyDelete
 2. eelmisel aastal proovisin samuti nii näoõli kui toonikut. meeldisid mõlemad :) suvel olid need natuke liiga rasked oma õlise koostisega ja nii need pudelipõhjad seisma jäidki. aga ühinen kiidulauluga :) (kirjutasin ka ise neist siin http://mskbeautytalk.blogspot.com/2013/06/esmamulje-joik-first-impressions.html )
  Sigma kabukid on minu kõigi aegade lemmikud!!! sama F80 on mul ka igapäevases kasutuses ja seda juba aasta aega. kannatab pesu ja ühtegi karvakest pole selle ajaga lahti tulnud! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Talve perioodiks on küll see õli super, eks näis, mis suvel saab :) Igatepidi väärt tooted JOIK'ilt !
   Sigma kabuki jaoks mul ei jätku piisavalt häid sõnu, elulõpuni kiidan ilmselt! :D

   Delete
 3. Ma uuriks Su käest, et kuskohast seda Kiehlsi näidist saada võiks? Kaubamajast? Huvi on suur aga tahaks enne sellise suure väljamineku tegemist ikka järgi proovida, kas üldse mulle sobib (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaubamaja Ilumaailmas on see Kiehl's i boks ja seal on väga toredad müüjad, kes väga lahkelt jagavad soovitusi ja kindlasti annavad testri ka. Nii, et kindlasti mine ja küsi ;). See täitsa loomulik, et enne testrit küsida/proovida kui on plaan investeerida.
   Aga nii palju ma ütlen, et see raha on seda väärt ja sellest ühest pudelist jagub ma arvan,et peaaegu aastaks isegi :)

   Delete