Sunday, April 27, 2014

INSENERIDE MOESHOW | žürii


Neljapäeval, 17.aprillil kutsuti mind Inseneride moeshowle. Täpsemini sain ma esimest korda olla žürii liige kuskil moeshow'l ja päris hea kogemus oli. Kes veel ei tea siis tegu on Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallina Tehnikakõrgkooli ühise projektiga, mis toimus juba 6'ndat korda. Kuna ma eelmine aasta käisin seda vaatamas, siis oli juba enam-vähem teada milline see üritus on. Nii palju ütleks küll ära, et eelmise aastaga võrreldes oli kollektsioonide tase kuidagi madalam, sest ma mäletan, et eelmine aasta tekkis mul päris mitme kollektsiooni puhul vau-efekt. Aga muidu üritus ise oli hästi korraldatud ja päris kõvad sponsorid olid taga ning suur töö oli ära tehtud. Natukene võidukollektsioonist - autoriks oli Jane Kivistik kollektsiooniga "Niina".  Züriil oli tehtud mapp  koos kavandite ja tutvustusega iga kollektsiooni kohta. Naljakas on see, et mis kavandi peal tundus vägev ja põnev  oli reaalis jama ning vastupidi. Võidukollektsioon oli viimaste seas ja kuni selle ajani polnud mul kordagi vau-efekti tekkinud. Kõige tähtsam ongi terviklikkus - mis paljude puhul kuskile ära oli kadunud. Oli selliseid kollektsioone, kus esimesed kaks kleiti olid suurepärased ja edasi vajus kõik kuidagi ära.. Aga see selleks! Mulle meeldis, kuidas "Niina" autor tutvustuses ütles, et "See kollektsioon kas meeldib või ei meeldi üldse" Ja nii oligi! Mulle üldiselt ei meeldi sellised värvid nagu lilla ja erkroheline aga selle kollektsiooni puhul lihtsalt VAU kui hästi oli kõik toimima pandud. Iga viimne kui detail oli paigas - aksessuaarid, soengud, meik, materjal. Mida mina kõige rohkem jälgisin, et oleks reaalselt mingisugused lõiked ka - mitte lihtsalt riidejupp vööga kokku tõmmatud. Mina oli kohe müüdud seda kollektsiooni nähes  ja oli teada, et võit läheb sinna!  :)
Väga lahe ja teistsugune kollektsioon,  ja mis kõige tähtsam - jäi silma teiste seast. Super töö!

No kui vägev lahendus oli kingadega tehtud!


Tsauu Liina! :D

Fotod: Marko Vilberg, TTÜ fotoklubi2 comments:

  1. VAU! oli ka hetkel minu esimene reaktsioon. Kui kihvt! Kõik töötab nii hästi koos ja no nendelt kingadelt ei saa ma üldse pilku ära!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On eks! Ma ka igakord kui neid pilte uuesti vaatan, mõtlen noo niii super töö lihtsalt!

      Delete