Thursday, July 14, 2016

TAGASI BLOGIMISE JUURDE

Nonii...viimasest postitusest on möödas täpselt 2 aastat, 2 aastat!! Päris hirmus, et aeg nii kiiresti on läinud, kogu aeg tundus, et ma ju blogisin just ja see oli kõigest natukene aega tagasi... ja ma kohe võtan ennast kokku ning hakkan uuesti pihta, sest see ju meeldis mulle. Ilmselt oli mul lihtsalt suur suur inspiratsiooni ja motivatsiooni kriis peal ja ei suutnud ennast laine peale tagasi saada. Aga nüüd ma tunnen, et see hea positiivne vibe on jälle tagasi, mis motiveerib mind maalima, õmblema, blogima ja tegema jälle kõike, mis iganes pähe tuleb (loomingu mõttes ikka)! Ja kindlasti jagan ka oma ilulemmikuid, mida olen avastanud ja katsetanud.
Ma ei ole päris kindel, mis sellest blogist nüüd saama hakkab aga ma loodan jätkata samas vaimus nagu ma seda kunagi alustasin ja eks siis ole näha, kuhu see kõik välja jõuab! :)


Vahepeal tegime kodus natukene remonti Kass on meil endiselt natukene imelik ja natukene pöörane

11 comments: